Mansoft logo
×

Konsult inom support och kundservice


Mansoft AB är i en expansiv fas och vi får varje dag in nya spännande uppdrag från befintliga och nya kunder som vill samarbeta med oss. För att bemöta kundernas behov behöver vi anställa fler supporttekniker till vårt team. Vi har kunder internationellt och på regional nivå inom offentlig verksamhet och privat sektor med 300 till 50 000 anställda.


Du kommer bland annat att jobba med:
  • Kundservice på telefon, chatt och mail
  • Active Directory
  • Felsöka hård och mjukvara
  • Installationer av applikationer och program
  • Microsoft Windows 7 och 10
  • Officepaketet

Meriterande är om du tidigare har jobbat i 1st och 2nd line support. Har du också någon erfarenhet av att ha arbetat med någon form av ärendehantering så ser vi positivt på det.


Vem söker vi:

Vi söker dig som drivs av att hjälpa dina kunder med deras IT miljö och som är serviceinriktad och professionell i ditt möte med kunden. Du har ett stort intresse för IT och utmanas av problemlösning som utvecklar dig. Behärskar du dessutom det svenska och engelska språket obehindrat då är du förmodligen helt rätt profil. Vill du sedan utvecklas från en roll som supporttekniker och ta dig vidare till nästa nivå så kommer vi att ge dig de verktyg och det stöd du behöver för att nå dit. Vi ser också att du har B-körkort och helst egen bil.


Vad kan vi erbjuda dig:

Mansoft öppnade kontor i Göteborg under våren 2017. Du får en unik möjlighet att vara med i ett tidigt skede för att kunna påverka verkamheten från start i ett expansivt läge. Detta ger dig också stora möjligheter att kunna styra din roll mot dina styrkor och utvecklingspotential. Du kommer att jobba på en arbetsplats som är ledande på marknaden inom Enterprise Client Management både vad gäller produkter och specialister. Vi erbjuder kollektivavtal och attraktiva förmåner ihop med kompetensutveckling och certifieringar. Eftersom vi i dagsläget är ett litet kontor är sammanhållningen viktig och vi ser till att alltid ha roligt både på och utanför jobbet.

Vi sitter i nya fina lokaler på Prästgårdsgatan 24 i Mölndal med närhet till resturanger, kollektivtrafik och fri parkering.


Start: Enligt överenskommelse
Var: Göteborg
Sista ansökningsdatum: Urval sker löpande och tjänsterna kan tillsättas under tiden.

Mansoft Group är en koncern med över 200 anställda i Danmark, Sverige och Tyskland som levererar rådgivning, konsulttjänster och programvaror till företag och organisationer inom både privat och offentliga sektor. Vi utvecklar och levererar också 2 unika produkter inom SCCM management www.softwarecentral.com och applikationspaketering www.smartpackagestudio.com och har utsetts till IT TOP nr 1 i Danmark av ComputerWorld. Läs mer om oss på www.mansoftkonsult.se


Vid frågor kontakta: Jalal Sarwar (+45 3158 8429 eller jasa@mansoft.dk)Ansök