Mansoft logo

SOFTWARECENTRAL

Enkel och effektiv hantering av SCCM-uppgifterSoftwareCentral är marknadens effektivaste webb-front-end till Microsoft System Center Configuration Manager. SoftwareCentral består av ett antal moduler som bidrar till att standardisera och underlätta processerna för SCCM-experterna och att frigöra deras tid till mer komplicerade uppgifter. Tack vare det användarvänliga gränssnittet krävs ingen utbildning för slutanvändaren.

Vanligtvis tidskrävande uppgifter kan utföras på kort tid:

  • Installation av datorer
  • Utrullning av programpaket
  • Skapande av säkerhetsroller
  • Delegering av uppgifter till helpdesk
  • Hantering av utvalda AD-uppgifter


SoftwareCentral sparar all information i SCCM-databasen. Det garanterar att data alltid finns tillgängliga, både i SCCM-konsolen och i SoftwareCentral. Installationen av SoftwareCentral kan utföras på mindre än en timme. Vid intresse är ni välkomna att testa SoftwareCentral gratis en tid.

DEPLOYMENT MANAGER

SoftwareCentrals Deployment Manager gör det lätt och överskådligt att rulla ut program och operativsystem på en eller flera datorer. Deployment Manager får all information direkt från klienterna och behöver inte vänta på SCCM-servern. I den användarvänliga loggfilen visas all relevant information om installationsprocessen i realtid.

LICENSMODULER

Med License Control får ni omfattande översikter över hur programlicenser används i hela organisationen. SoftwareCentral spårar licenser för att ge snabbt svar på eventuella non-compliance-situationer och kan blockera utrullning av applikationer baserat på dina inställningar och urvalskriterier.

License Harvesting kan automatiskt avinstallera program som under en period inte utnyttjas av en användare. Därigenom kan licensen utnyttjas av andra användare. På så sätt kan ni effektivt återanvända licenser som ni redan har köpt och slippa ytterligare omkostnader.

HELPDESK-MODUL

Med SoftwareCentral kan man på ett kostnadseffektivt sätt delegera ut uppgifter till personal som inte är utbildad på SCCM. Ni behåller full kontroll genom att enkelt begränsa åtkomsten till funktioner, datorer, användare och program. Helpdesk-medarbetare kan installera, ominstallera, rensa och klona datorer samt rulla ut program på bara några sekunder.

SOFTWARECENTRAL PLUS

SoftwareCentralPlus ser till att ditt företags programdistribution alltid är standardiserad och effektiv, vilket samtidigt garanterar att klienterna förblir stabila. Anmäl dig till vårt SoftwareCentralPlus-abonnemang och få en ’one-click import’ av paket direkt till din SCCM-server.

Besök SoftwareCentrals hemsida

LADDA NED VÅRT PRODUKTBLAD HÄR

KONTAKT

Du är alltid välkommen att kontakta vårt kontor eller skicka e-post om du har frågor eller uppgifter som behöver lösas.

call us
Kontakta oss per telefon
+46 3127 3333
Send email
Kontakta oss via e-post
vores adresse
Pedagogen Park,
Prästgårdsgatan 24
43144 Mölndal
Sverige
Vi använder cookies, för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på denna webbplats måste du acceptera cookies. OK
BLI KONTAKTAD