Mansoft logo

NYHETER


Kurs i MSI-paketering

Mansoft är inte bara ett konsultföretag. Vi erbjuder också utbildning inom utveckling av MSI- och App-V-paket. Vi hjälper ditt företag att bli självgående inom paketering av program.

Våra utbildare har många års erfarenhet av paketering och de program som används.


Se alla kurser här

Nyheter från Microsoft Ignite 2018

Äntligen tillbaka efter en spännande vecka på Microsoft Ignite 2018 i Orlando, Florida!

Våra konsulter har sammanfattat de viktigaste nyheter om Microsofts utvecklarkonferens Ignite för dig.Läs mer här

Active Directory Assessment

Active Directory Domain Services (AD DS) är en viktig del av de flesta företags IT-miljö. Om AD DS inte är hälsosam, kan hela verksamheten vara i fara. På samma sätt som återkommande besök hos läkaren för kontroll, kan en periodisk hälsokontroll av Active Directory upptäcka potentiella konfigurationsfel och säkerhetsrisker innan de blir stora problem.Läs mer

Office 365 Readiness

Företag och organisationer ser över sin infrastruktur och flyttar fler tjänster till molnet. Mansoft Office 365 Readiness hjälper dig att kontrollera och verifiera att din IT-miljö är redo. Vi ger dig även råd för att komma vidare med Office 365.
Läs mer

Mansoft växer kraftigt och nu söker vi fler specialister för våra kunduppdrag i Stockholm. Vill du vara med i ett av Sveriges snabbast växande specialistföretag, ansök nu!Alla lediga jobb

Mansoft AB växer och söker fler specialister inom Office 365

Mansoft AB växer och vi behöver nu stärka upp vår specialistavdelning med ytterligare konsulter. Att arbeta som specialist på Mansoft innebär att man tar ansvar för såväl sitt eget som andras arbete och får vara med i ett fokuserat team med fantastiskt roliga uppdrag hos medelstora och stora kunder över hela Sverige.

Din roll blir att driva och utveckla kundernas Office 365-lösningar. Större projekt hanterar vi i team, vilket innebär att du har ett dagligt utbyte med våra andra specialister.

Exempel på uppdrag:

  • Design och implementation av identitetshantering för Office 365
  • Planering och/eller migrering av tex Exchange On-Prem till Exchange Online
  • Rådgivning inom Office 365 och angränsande lösningar


Läs mer

Mansoft AB söker klientspecialister

Att arbeta som klientspecialist på Mansoft innebär att man tar ansvar för såväl sitt eget som andras arbete och får vara med i ett fokuserat team med fantastiskt roliga uppdrag hos medelstora och stora kunder över hela Sverige.

Din roll blir att driva och utveckla kundernas klienthanteringslösningar. Större projekt hanterar vi i team, vilket innebär att du har ett dagligt utbyte med våra andra specialister.

Exempel på uppdrag:

  • Design av Windows 10-klientplattform
  • Migreringsplanering till Windows 10 från tidigare versioner
  • Design, implementation och utveckling av klienthanteringssystem som tex SCCM och Intune


Läs mer


Mansoft AB välkomnar 3 nya medarbetare

Jonas Ström:
Jonas har över 18 års erfarenhet av drift, support och förvaltning inom klienthantering. Kunderna som han har arbetat med sträcker sig från småföretag till stora internationella bolag. Hans fokus på Mansoft är drift inom SCCM, applikationspaketering och implementering av Microsoftprodukter.

Fredrik Dahl:
Fredrik har över 20 års erfarenhet som konsult och är certifierad inom IT-arkitektur (CITA-F), Windows Server (MCSE/MCITP), Exchange Server (MCSE/MCITP), Skype for Business Server (MCSE/MCITP) samt Office 365 (MCSA). Kunderna som han har arbetat med sträcker sig från småföretag till stora internationella bolag. Även uppdragen är av varierad natur och inkluderar felsökning/problemlösning, säljstöd, utredningar, design, implementationer och dokumentation. Fredrik’s fokusområden är idag katalogtjänster, samarbetssystem, identitet- & åtkomsthantering samt IT-arkitektur inom Microsoftprodukterna Windows Server, Active Directory, Exchange samt Office 365.

Roy Wastesson:
Roy har erfarenhet inom operativa supportroller hos våra kunder där uppdragen har varit av varierad natur och inkluderat felsökning/problemlösning, installationer och dokumentation. Han har även utbildat andra inom supportrelaterade roller. Kunder som han har arbetat med är inom små och medelstora företag. Roy´s fokus är inom Windows Server, Exchange Server, Skype for Business och Office 365.
KONTAKT

Du är alltid välkommen att kontakta vårt kontor eller skicka e-post om du har frågor eller uppgifter som behöver lösas.

call us
Kontakta oss per telefon
+46 3127 3333
Send email
Kontakta oss via e-post
vores adresse
Pedagogen Park,
Prästgårdsgatan 22
43144 Mölndal
Sverige
Vi använder cookies, för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på denna webbplats måste du acceptera cookies. OK
BLI KONTAKTAD