Mansoft logo
×

MANSOFT NYHETERNy hemsida

Vi är väldigt glada och stolta över att kunna visa upp en ny uppdaterad hemsida för er. Hemsidan är uppbyggd på ett mer användarvänligt sätt, mer lättnavigerad och med en ny design.

Här presenterar vi våra nyheter, vilka vi är och våra erbjudanden och tjänster.

Välkommen!


Karriärsidan

Mansoft AB är i en expansiv fas och vi får varje dag in nya spännande uppdrag från befintliga och nya kunder som vill samarbeta med oss. För att bemöta kundernas behov behöver vi anställa fler medarbetare till vårt team.

Vi söker hela tiden efter nya duktiga och talangfulla kollegor. Vill du bli en av oss kontakta oss här.

Läs mer


Identity & Security

När världen fortsätter att utvecklas och blir mer molnbaserad och mobilvänlig, genom införandet av ny teknik, blir behovet av att tillhandahålla en trygg och säker plats att lagra identifierbar information mer och mer viktigt för organisationer av alla storlekar. Dessa krav kan tillgodoses genom pålitlig och korrekt hantering av identiteter och åtkomst.

Vi kan hjälpa er med översyn av hur era identiteter hanteras idag, både on-premises och i molnet, samt föreslå vad som kan göras för att höja säkerheten.


Endpoint

Microsoft Endpoint Configuration Manager 1910 finns nu äntligen tillgänglig! Microsoft Endpoint Manager är en integrerad lösning för hantering av alla dina enheter, där Microsoft sammanför Configuration Manager (SCCM) och Intune, utan en komplicerad migrering och med förenklad licensiering.

Några höjdpunkter:

  • Desktop Analytics är nu integrerat i Configuration Manager, för att underlätta för din orgnanisation att hålla er uppdaterade.
  • Att flytta Configuration Manager till Azure är nu ännu lättare!
  • Distribuera Microsoft Edge med hjälp av programgrupper
  • Alla installationer av operativsystem går nu att konfigurera till att köra med högpresterande energischeman


Programpaketering

Mansoft erbjuder sig att ombesörja alla era paketeringsuppgifter eller utföra tjänster som noga anpassats efter era behov.

Programpaketen kan beställas efter behov, vilket innebär att ni enbart betalar för det som levereras och på så sätt enkelt kan hålla kontroll på era utgifter.

Läs mer


Kurs i MSI-paketering

Mansoft är inte bara ett konsultföretag. Vi erbjuder också utbildning inom utveckling av MSI- och App-V-paket. Vi hjälper ditt företag att bli självgående inom paketering av program.

Våra utbildare har många års erfarenhet av paketering och de program som används.

Se alla kurser här