Mansoft logo
×

KOM TILL OSS FÖR KURSER I MSI PAKETERING

Mansoft är inte bara ett konsultföretag. Vi erbjuder också utbildning inom utveckling av MSI- och App-V-paket. Vi hjälper ditt företag att bli självgående inom paketering av program.

Mansoft erbjuder tre olika kurser inom utveckling av programpaket

GRUNDLÄGGANDE MSI

Kursen ger en grundlig introduktion till MSI-utveckling, Windows Installer och olika MSI program såsom Orca och Smart Package Studio. Kursen är organiserad så att kursdeltagaren genom teori och praktiska övningar tillägnar sig kunskap om MSI paketering och de verktyg som används.

Det finns möjlighet att utveckla MSI installationer till applikationer som kursdeltagaren själv medtagit och känner till från sin egen miljö.

Efter avslutad kurs kommer deltagaren att kunna automatisera programinstallationer och lösa diverse installationsproblem.

Pris: 14.000,- SEK

Läs mer

AVANCERAD MSI-KURS

Denna 2-dagars kurs är en påbyggnadsutbildning för den grundläggande MSI kursen. Kursdeltagaren lär sig att lösa komplexa installationsproblem såsom enhetsdrivrutiner, installationer i låsta miljöer och lösning av dll-konflikter.

Stor vikt läggs på utveckling direkt i tabellerna så att kursdeltagaren kan lösa uppgifter som inte direkt stöds av MSI verktygen.

Avancerad felsökning och validering av MSI paket undersöks, liksom en grundlig förståelse för registreringsmetoden för Windows Installer.

Pris: 14.000,- SEK

Kursdagar

MICROSOFT APP-V

Denna 2-dagars kurs ger en grundlig introduktion till Microsoft® Application Virtualization 5.0. Kursen är organiserad så att deltagaren får teoretisk kunskap om App-V och de verktyg som används genom praktiska övningar och lektioner.

Stor vikt läggs på utveckling direkt i tabellerna så att kursdeltagaren kan lösa uppgifter som inte direkt stöds av MSI-verktygen.

Avancerad felsökning och validering av MSI-paket undersöks, liksom en grundlig förståelse för registreringsmetoden för Windows Installer.

Pris: 14.000,- SEK

Kursdagar

Kursdagar

Alla kurser är 2-dagskurser med undervisning mellan 09.30 och 16.00

Datum Kurs Stad
På förfrågan Grundläggande MSI Göteborg

Praktisk information


Kursanmälan

Du kan anmäla dig genom att ringa till oss, på telefon: +46 (0)70-848 30 20 eller mejla din anmälan till info@mansoftkonsult.se


Stad

Mansoft AB, Pedagogen Park,
Prästgårdsgatan 24, 43144 Mölndal


Kontakt

Tel.: +46 (0)70-848 30 20
Mail: info@mansoftkonsult.se