Mansoft logo

BLI UNDERVISAD AV VÅRA FRÄMSTA EXPERTER

KOM TILL OSS FOR KURSER I MSI PAKETERING


KOM TILL KURS I PROGRAMPAKETERING


Mansoft är inte bara ett konsultföretag. Vi erbjuder också utbildning inom utveckling av MSI- och App-V-paket. Vi hjälper ditt företag att bli självgående inom paketering av program.

Våra utbildare har många års erfarenhet av paketering och de program som används.

Mansoft erbjuder tre olika kurser inom utveckling av programpaket:Alla kursdagar

Vem håller i utbildningen?

Roy är konsult med mångårig erfarenhet av drift och support inom klienthantering.

Han har även gedigen erfarenhet inom applikationshantering i stora miljöer med fokus på applikationshantering i migreringsarbete.
Vad är MSI utveckling?


Skapa skräddarsydda installationer och avinstallationer för er miljö med MSI så dem kan rullas ut var för sig eller genom ett centralt utrullnings verktyg. Med full automation och avancerad loggning för snabb och enkel felsökning.


Kursen vänder sig till dig som jobbar med IT support och drift och har någon av följande roller:
  • IT-administratör
  • System administratör
  • Klient specialist

Grundkunskaper?

Grundliga operativsystemkunskaper behövs för att gå denna kursen.

VÅRA KURSER

GRUNDLÄGGANDE MSI

Kursen ger en grundlig introduktion till MSI-utveckling, Windows Installer och olika msi program såsom Orca och Smart Package Studio. Kursen är organiserad så att kursdeltagaren genom teori och praktiska övningar tillägnar sig kunskap om MSI paketering och de verktyg som används.

Det finns möjlighet att utveckla MSI installationer till applikationer som kursdeltagaren själv medtagit och känner till från sin egen miljö.

Efter avslutad kurs kommer deltagaren att kunna automatisera programinstallationer och lösa diverse installationsproblem.

Pris: 14.000,- SEK


Läs mer

AVANCERAD MSI-KURS

Denna 2-dagars kurs är en påbyggnadsutbildning för den grundläggande MSI kursen. Kursdeltagaren lär sig att lösa komplexa installationsproblem såsom enhetsdrivrutiner, installationer i låsta miljöer och lösning av dll-konflikter.

Stor vikt läggs på utveckling direkt i tabellerna så att kursdeltagaren kan lösa uppgifter som inte direkt stöds av MSI verktygen.

Avancerad felsökning och validering av MSI paket undersöks, liksom en grundlig förståelse för registreringsmetoden för Windows Installer.Pris: 14.000,- SEK


Kursdagar

MICROSOFT APP-V

Denna 2-dagars kurs ger en grundlig introduktion till Microsoft® Application Virtualization 5.0. Kursen är organiserad så att deltagaren får teoretisk kunskap om App-V och de verktyg som används genom praktiska övningar och lektioner.

Stor vikt läggs på utveckling direkt i tabellerna så att kursdeltagaren kan lösa uppgifter som inte direkt stöds av MSI-verktygen.

Avancerad felsökning och validering av MSI-paket undersöks, liksom en grundlig förståelse för registreringsmetoden för Windows Installer.Pris: 14.000,- SEK


Kursdagar

KURSDAGAR

Kursdagar


23. - 24. september 2019

Grundläggande MSI

25. - 26. november 2019

Grundläggande MSI

Praktisk information


Kursanmälan

Du kan anmäla dig genom att ringa till oss, på telefon: +46 31 273 333 eller mejla din anmälan till kurs@mansoftkonsult.se


Tid

Alla kurser är 2-dagskurser med undervisning mellan 09.30 och 16.00


Stad

Mansoft AB, Pedagogen Park,
Prästgårdsgatan 24, 43144 Mölndal


Kontakt

Tel.: +46 31 273 333
Mail: info@mansoftkonsult.se

KONTAKT

Du är alltid välkommen att kontakta vårt kontor eller skicka e-post om du har frågor eller uppgifter som behöver lösas.

call us
Kontakta oss per telefon
+46 3127 3333
Send email
Kontakta oss via e-post
vores adresse
Pedagogen Park,
Prästgårdsgatan 24
43144 Mölndal
Sverige
Vi använder cookies, för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på denna webbplats måste du acceptera cookies. OK