Mansoft logo
×

KONSULTTJÄNSTER

VI är specialiserade på kvalificerade konsultuppdrag inom våra fokusområden Enterprise Client Management, Identity & Security, Collaboration & Productivity samt Hybrid Infrastructure.

Exempel på uppdrag som vi är specialiserade på

SERVERHANTERING


Felfri drift av infrastrukturen är avgörande för företagets produktivitet, men serverhantering kan vara en dyr och tidskrävande aktivitet. Våra konsulter har stor erfarenhet av serverhantering och kan komplettera era interna resurser för att garantera optimal drift.

CLIENT MANAGEMENT


Våra konsulter inom Client Management har flera års erfarenhet och kan hantera uppgifter avseende paketering, distribution av program, användaradministration i AD, Exchange, Azure och andra produkter. Dessutom är våra konsulter specialiserade inom kunddrift på ConfigMgr-plattformen.

INFRASTRUKTUR-ARKITEKTUR

Mansoft utför arkitekt- och designarbete i samband med etablering eller uppgradering av infrastrukturen. Vi inkluderar alltid säkerhetsaspekter i vårt arbete, både avseende Microsoft-lösningar samt i samband med brandväggar, mailservrar, molnlösningar och andra program från de stora leverantörerna.

CONFIGURATION MANAGER

Många av våra konsulter är specialiserade på uppdrag inom ConfigMgr-hantering (MECM/SCCM). Om ni behöver experter för att exempelvis hantera ConfigMgr-uppgifter eller som komplettering till era interna resurser i samband med ett större projekt, kan vi säkert hjälpa till.

Vill du veta mer om våra erbjudanden – ring eller maila oss för att boka ett möte över en kopp kaffe hos oss eller hos er.