Mansoft logo

Mansoft söker konsulter


Mansoft AB är i en expansiv fas och vi får varje dag in nya spännande uppdrag från befintliga och nya kunder som vill samarbeta med oss. För att bemöta kundernas behov behöver vi anställa fler konsulter till vårt team. Våra kunder finns både internationellt och på regional nivå inom offentlig verksamhet och privat sektor med 300 till 50 000 anställda. Du kommer att ingå i ett team med några av de främsta specialisterna inom området.

Du kommer bland annat att jobba med:
 • Drift och felsökning av SCCM
 • Drift och felsökning av klientplattform Windows 7 och Windows 10
 • Drift och felsökning av Windows Server AD, DHCP, DNS
 • 2nd/3rd line support

För att lyckas i rollen som konsult hos oss ska du ha en affärsmässig och professionell inställning till dina kunder såväl som till dina kollegor. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och känner dig trygg inom ditt kompetensområde. Andra viktiga egenskaper är att vara ödmjuk och lyhörd för kundens behov, kunna anpassa dig till nya förutsättningar och ha en vilja att ständigt utvecklas. Det är viktigt att du är självständig och kan leda arbetet framåt både på och mellan uppdrag. Du drivs av att utveckla kundrelationer och skapa goda förutsättningar för deras IT-miljöer. Vi jobbar i ett aktivitetsbaserat kontor med frihet under ansvar. Du representerar Mansoft och ditt eget varumärke.

Vi ser att du har:
 • Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet
 • Goda kunskaper inom SCCM
 • Mycket goda kunskaper inom felsökning av Windows 7 och Windows 10
 • Goda kunskaper inom Powershell
 • Goda kunskaper inom Windows Server AD, DHCP, DNS
 • B-körkort och tillgång till egen bil
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, muntligen och skriftligen
Meriterande egenskaper inkluderar:
 • Applikationspaktering MSI, App-V, etc
 • Säkerhetsfunktioner i Windows 10 så som Applocker, Bitlocker och Credential Guard

Vad kan vi erbjuda dig:

Mansoft öppnade kontor i Göteborg under våren 2017. Du får en unik möjlighet att vara med i ett tidigt skede för att kunna påverka verkamheten från start i ett expansivt läge. Detta ger dig också stora möjligheter att kunna styra din roll mot dina styrkor och utvecklingspotential. Du kommer att jobba på en arbetsplats som är ledande på marknaden inom Enterprise Client Management både vad gäller produkter och specialister. Vi erbjuder kollektivavtal och attraktiva förmåner ihop med kompetensutveckling och certifieringar. Eftersom vi i dagsläget är ett litet kontor är sammanhållningen viktig och vi ser till att alltid ha roligt både på och utanför jobbet.

Vi sitter i nya fina lokaler på Prästgårdsgatan 24 i Mölndal med närhet till resturanger, kollektivtrafik och fri parkering.

Start: Enligt överenskommelse
Var: Göteborg, Stockholm och Malmö

Mansoft Group är en koncern med över 200 anställda i Danmark, Sverige och Tyskland som levererar rådgivning, konsulttjänster och programvaror till företag och organisationer inom både privat och offentliga sektor. Vi utvecklar och levererar också 2 unika produkter inom SCCM management www.softwarecentral.com och applikationspaketering www.smartpackagestudio.com och har utsetts till IT TOP nr 1 i Danmark av ComputerWorld. Läs mer om oss på www.mansoftkonsult.se


Vid frågor kontakta: Ingelin Glimstedt 072-505 58 99Ansök

KONTAKT

Du är alltid välkommen att kontakta vårt kontor eller skicka e-post om du har frågor eller uppgifter som behöver lösas.

call us
Kontakta oss per telefon
+46 3127 3333
Send email
Kontakta oss via e-post
vores adresse
Pedagogen Park,
Prästgårdsgatan 24
43144 Mölndal
Sverige
Vi använder cookies, för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på denna webbplats måste du acceptera cookies. OK
BLI KONTAKTAD