Mansoft logo

KONSULTING

SERVERHANTERING


Felfri drift av infrastrukturen är avgörande för företagets produktivitet, men serverhantering kan vara en dyr och tidskrävande aktivitet. Våra konsulter har stor erfarenhet av serverhantering och kan komplettera era interna resurser för att garantera optimal serverdrift.


CLIENT MANAGEMENT


Våra Client Management konsulter har flera års erfarenhet och kan hantera uppgifter avseende paketering, distribution av program, användaradministration i AD, Exchange, Azure och andra produkter. Dessutom är våra konsulter specialiserade inom kunddrift på SCCM-plattformen.

INFRASTRUKTUR-ARKITEKTUR


Mansoft utför arkitekt- och designarbete på både servrar och klienter i samband med etablering eller uppgradering av infrastrukturen. Vi inkluderar alltid säkerhetsaspekter i vårt arbete, både avseende Microsoft-lösningar samt i samband med brandväggar, mailservrar, molnlösningar och andra program från de stora leverantörerna.

SCCM-MANAGEMENT


Våra konsulter är specialiserade på uppgifter inom SCCM-hantering. Om ni behöver experter för att exempelvis hantera SCCM-uppgifter eller som komplettering till era interna resurser i samband med ett större projekt, kan vi säkert hjälpa till.

LADDA NED VÅRT PRODUKTBLAD HÄR

KONTAKT

Du är alltid välkommen att kontakta vårt kontor eller skicka e-post om du har frågor eller uppgifter som behöver lösas.

call us
Kontakta oss per telefon
+46 3127 3333
Send email
Kontakta oss via e-post
vores adresse
Pedagogen Park,
Prästgårdsgatan 24
43144 Mölndal
Sverige
Vi använder cookies, för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på denna webbplats måste du acceptera cookies. OK
BLI KONTAKTAD