Mansoft logo
×

BLI KONSULT HOS MANSOFT


Mansoft AB växer och söker fler konsulterMansoft AB växer
och söker fler konsulter

Mansoft AB är i en expansiv fas och vi får varje dag in nya spännande uppdrag från befintliga och nya kunder som vill samarbeta med oss. För att bemöta kundernas behov behöver vi anställa fler medarbetare till vårt team.

Mansoft Group är en koncern med över 200 anställda i Danmark, Sverige och Tyskland som levererar rådgivning, konsulttjänster och programvaror till företag och organisationer inom både privat och offentliga sektor.

Lediga jobb

  • Inga lediga jobb just nu

Sök spontant

Hos Mansoft letar vi alltid efter duktiga medarbetare. Därför är du mer än välkommen att skicka in ditt CV samt en ansökan som beskriver din bakgrund, utbildning och erfarenhet till info@mansoftkonsult.se

EN KARRIÄR SOM IT-KONSULENT
GE DITT ARBETSLIV EN BOOST MED MYCKET SPÄNNANDE PROJEKT

Mansoft AB är i en expansiv fas och vi får varje dag in nya spännande uppdrag från befintliga och nya kunder som vill samarbeta med oss. För att bemöta kundernas behov behöver vi anställa fler konsulter till vårt team. Våra kunder finns både internationellt och på regional nivå inom offentlig verksamhet och privat sektor med 300 till 50 000 anställda.

Du kommer att ingå i ett team med några av de främsta specialisterna inom området. För att lyckas i rollen som konsult hos oss ska du ha en affärsmässig och professionell inställning till dina kunder såväl som till dina kollegor. Du är kommunikativ, lösningsorienterad och känner dig trygg inom ditt kompetensområde.