Mansoft logo

PAKETERADE LÖSNINGAR

Våra konsulter är experter på SCCM-projekt.I samband med implementering, uppgradering eller drift av Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) är vi en optimal partner.

Mansoft har genomfört otaliga projekt ända sedan den första tiden med Microsoft Windows NT och fram till de stora infrastrukturprojekten i molnmiljö. Våra SCCM-konsulter har deltagit i många större utrullningsprojekt och i samband därmed byggt upp kompetenser och erfarenheter av de olika faserna i ett utrullningsprojekt.

Som trusted partner till Microsoft är vi medvetna om att det krävs mycket för att komma igång med en SCCM-uppgradering. Står ni inför ett uppgraderingsprojekt kan våra erfarna SCCM-konsulter hjälpa er genom hela processen. Vi erbjuder SCCM-projekt till ett bra fast pris.

Samtliga våra IT-konsulter är som utgångspunkt certifierade för utvalda produkt- och processorienterade områden. Vi följer fortlöpande upp konsulternas kvalifikationer och prestationer och genomför regelbundet kvalitetskontroller för att garantera er och konsultens tillfredsställelse.

Med en IT-konsult från Mansoft får ni en konsult som har en samlad överblick över hela projektförloppet. Våra konsulter kan arbeta både självständigt och som en del av er interna projektavdelning.

ANALYS

Innan vi påbörjar ett utrullnings- eller uppgraderingsprojekt gör vi en analys av er IT-infrastruktur och en plan för projektförloppet, så att vi kan ta oss snabbt och felfritt genom processen.

IMPLEMENTERING

Vid implementering av en ny infrastruktur är det väsentligt att hamna rätt från början, så att lösningen passar både era nuvarande behov och krav på senare uppskalning. Våra konsulter tar hand om projektstyrningen i nära kontakt med ledningen, nyckelpersoner och den eventuellt utnämnda interna projektledaren.

UTRULLNING

Vi har många års erfarenhet av utrullningsprojekt och utrullningssupport, och vi levererar specialiserade profiler till ditt kommande utrullningsprojekt. Vi kan leverera ett komplett utrullningsprojekt eller delar av det. Vi uppvisar stor flexibilitet och ett utmärkt samarbete med våra kunder.

SCCM-UPPGRADERING

Vi har genomfört otaliga projekt ända sedan SMS 03 och fram till de nyaste SCCM-versionerna. Våra konsulter har deltagit i många större SCCM-projekt och har erfarenhet av de olika faserna i ett projekt för uppgradering av SCCM.

LADDA NED VÅRT PRODUKTBLAD HÄR

KONTAKT

Du är alltid välkommen att kontakta vårt kontor eller skicka e-post om du har frågor eller uppgifter som behöver lösas.

call us
Kontakta oss per telefon
+46 3127 3333
Send email
Kontakta oss via e-post
vores adresse
Pedagogen Park,
Prästgårdsgatan 22
43144 Mölndal
Sverige
Vi använder cookies, för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på denna webbplats måste du acceptera cookies. OK
BLI KONTAKTAD