Mansoft logo
×

Datapolitik

Sekretesspolicy för Cookies och integritetspolicy
Personuppgifter är någon form av information som kan tillskrivas dig i viss utsträckning. När du använder vår hemsida samlar vi in och behandlar ett antal sådana uppgifter. Detta görs till exempel när det gäller offentligt innehåll, om du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, fyller i en jobbansökan eller registrerar dig för en av våra kurser. De personuppgifter vi samlar in används främst för att användas i den tjänst för vilken informationen samlades in. Personuppgifterna kommer inte lämnas ut till tredje part om du inte uttryckligen har gett sitt samtycke eller personuppgiftslagen undantagsvis tillåter utlämnande av allmän kundinformation.

Cookies
När du besöker denna webbplats samlas viss information om dig, din dator och ditt beteende in på webbplatsen. Webbplatsen använder "cookies" som är en textfil som lagras på din dator eller mobil med syfte att känna igen den, komma ihåg inställningar, utföra statistik och rikta annonser. Det är möjligt att ta bort eller blockera cookies. Se instruktioner: http://minecookies.org/cookiehandtering. Att ta bort eller blockera cookies kan leda till att webbplatsen inte fungerar optimalt

Cookies från våra partners
Här hittar du en översikt över vilka partners som skickar cookies via vår webbplats och har tillgång till information som samlats in via cookies som skickas från våra webbplatser. Dessa cookies används inte för registrering av personuppgifter om du inte uttryckligen samtycker till det. Uppgifter kan lämnas ut till tredje part i anonymiserad form i syfte att rikta in sig på marknadsföring och få bättre kunskap om användare på enskilda webbplatser. Information kan också lämnas ut till tredje part om så krävs enligt lagstadgade krav.

Google Analytics Vi använder cookies för att identifiera vilka sidor som används. Detta hjälper oss att analysera data om webbtrafik och förbättra vår webbplats för att skräddarsy den efter kundernas behov. Vi använder denna information endast för statistisk analys och sedan tas denna data bort från systemet. Vi samlar inte in information, såsom ex. IP-adresser som kan användas för att identifiera en person.

För att ge besökare möjlighet att förhindra att deras data används av Google Analytics har Google utvecklat ett "Opt-out"-verktyg för Google Analytics i JavaScript (ga.js, analytics.js, dc.js). Om du vill välja bort Googles cookies installerar du verktyget i webbläsaren. Du hittar Opt-out-verktyget här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Lagringsperiod
Informationen skall bevaras under den period som tillåts enligt lag och vi tar bort den när den inte längre är nödvändig. Perioden beror på informationens art och bakgrunden för lagring. Det är därför inte möjligt att ange en allmän tidsram för när information tas bort.

Insikter och klagomål Du har rätt att få veta vilka personuppgifter vi hanterar om dig. Du kan också när som helst invända mot användningen av information. Du kan också återkalla ditt samtycke till att vi hanterar information om dig. Om informationen som hanteras om dig är felaktig har du rätt att korrigera eller ta bort den.

Webbplatsen ägs och publiceras av: Mansoft AB

KONTAKTA OSS

Du är alltid välkommen att kontakta vårt kontor eller skriva ett mail om du har ytterligare frågor.
Pedagogen Park,
Prästgårdsgatan 24
43144 Mölndal
Sverige
Email: info@mansoftkonsult.se
Tel: 031 - 27 33 33