Mansoft logo
×

Välkommen Casper!

Vi vill hälsa Casper hjärtligt välkommen som vår nya Account Executive i Göteborg. Casper har nyligen bosatt sig i Göteborg tillsammans med sin sambo och dotter i ett av stadens många natursköna områden.

Casper har sedan tidigare 8 års erfarenhet inom försäljning och har senast arbetat för resesällskapet TUI. Han har innehaft flera olika roller inom verksamheten där han startade som reseledare. Därifrån gick han vidare till team leader och har de senaste åren arbetat som team manager. Casper har arbetat med allt från operativ försäljning till ledarskap och strategi.

Det har varit mycket spännande att få höra Caspers många historier om när han arbetade runt om i världen. Han har bland annat nämnt sina 3 vintrar han spenderade i Thailand nära de vackra Similian öarna utanför Khao Laks kust. Han berättade även om den goda rytmen på Teneriffa, den lokala vänligheten i Grekland och inte minst den fantastiska maten i Italien.

Casper har speciellt gett uttryck för hur stora de kulturella skillnaderna är mellan de länder som faktiskt ligger riktigt nära varandra geografiskt sätt. Han anser att vi i Norden har en liknande kultur där Danmark, Norge och Sverige har många gemensamma nämnare men samtidigt lika många skillnader och olika kulturella normer. Casper är född och uppvuxen i Danmark men har redan fått uppleva flera roliga svenska traditioner och högtider så som midsommar och kräftskiva!

Vi på Mansoft vill gärna önska Casper riktigt välkommen till verksamheten och vår fantastiska stad Göteborg!